LED it beam Woodlight in de keuken

Industriële hanglamp in de keuken

Niet alleen in de woonkamer of de eetkamer worden hanglampen toegepast, maar ook in de keuken kan een hanglamp uitkomst bieden. Onze industriële hanglamp Woodlight is dan een mooie optie! Hieronder vertellen we je iets meer over de lamp, geïllustreerd met prachtige foto's van de balklamp in een keuken.

Op zoek naar een industriële hanglamp voor de keuken?

Ben je naar aanleiding van dit artikel geïnteresseerd geraakt in de lamp, dan raden we je aan om de productpagina van de Woodlight te bezoeken voor meer bestelinformatie.

  • Een hanglamp kan niet alleen worden toegepast in de woonkamer/eetkamer, maar ook in de keuken.
  • Iedere industriële hanglamp is uniek, omdat iedere balk op een eigen manier getekend is.
  • De Woodlight is biedt verschillende soorten licht, van warm tot wit.

Iedere houten balk is uniek

Het mooie van onze houten balklamp is dat iedere lamp uniek is. Het hout is namelijk steeds op een eigen unieke manier getekend door de tijd. De ene balk is gaaf en bevat weinig scheurtjes en noesten, de andere balk is juist sterker getekend. Het is maar net wat je mooi vindt en we geven je de kans om zelf te kiezen voor de mate van tekening van de balk. Hoe gaaf is dat? Zelf jouw industriële hanglamp in de keuken samenstellen!

Industriële Hanglamp Woodlight LED it beam

De Woodlight balklamp kan perfect worden toegepast in de keuken.

Hanglamp boven keukeneiland?

Een keukeneiland is helemaal hot in het interieur. Eerlijk is eerlijk, het is ook wel ontzettend gaaf. Vaak hebben mensen ook krukjes rondom hun keukeneiland, zodat er gezellig rondom gezeten kan worden. Goed en sfeervol licht is dan natuurlijk erg belangrijk en met onze industriële hanglamp Woodlight heb je dan precies wat je zocht. De lamp biedt niet alleen functioneel wit licht voor het lezen van bijvoorbeeld een kookboek, maar ook sfeervol warm licht voor tijdens het gezellige diner. Wil je meer lezen over onze houten lamp? Bezoek dan onze blogpagina!

Industriële Hanglamp Kookeiland LED it beam

De Woodlight balklamp staat prachtig boven een kookeiland.

© Indusigns 2019