Stoer wonen met een unieke balklamp van staal

Unieke stalen balklamp in de industriële stijl

De industriële sfeer vind je terug in veel huizen in Nederland, maar ook in het buitenland. Het is een stijl die kan worden omschreven als sober, stoer en karaktervol. De kleuren zijn vaak grijs, zwart of wit en de materialen in het interieur zijn vooral hout, staal en beton. Onze unieke stalen balklamp past dan ook perfect in deze interieurstijl. We leveren de stalen balklamp in de staalsoorten antraciet en rvs. Welke materiaalsoort past het best bij jouw inrichting?

  • Onze stalen balklamp past perfect in het industriële interieur.
  • Een stalen balklamp staat prachtig boven een houten tafel.
  • Wil je meer informatie? Bel, mail of kom eens langs in de werkplaats.
Steellight LED it beam

Onze stalen balklamp ‘Steellight’ past perfect in de industriële stijl. Klik op de foto voor meer informatie.

Een stalen lamp staat perfect boven een houten tafel

Heb je een stoere en robuuste houten tafel? Dan is onze stalen balklamp ‘Steellight’ een uitermate geschikte optie als lamp. De combinatie van hout en staal werkt vaak prachtig samen. Uiteraard is de lamp niet alleen geschikt voor houten tafels, maar kan de balklamp ook worden toegepast in andere situaties. Misschien past de lamp juist perfect bij je keuken of boven je bureau. De lamp is breed toepasbaar!

Wil je meer informatie over de hanglamp ontvangen?

Als je naar aanleiding van dit artikel nog met vragen zit, dan nodigen we je van harte uit om ons te mailen of te bellen. Onze contactgegevens vind je op de contactpagina. Ook ben je van harte welkom om eens bij ons langs te komen in de werkplaats. We kunnen je dan meer vertellen over de verschillende mogelijkheden voor de balklamp van staal en daarnaast kunnen we je alvast wat laten zien met betrekking tot de LED-lijn, die we hebben toegevoegd aan het ontwerp. Neem van tevoren even contact met ons op voor een afspraak.

 

© Indusigns 2019