Stalen balklamp van LED it beam in jouw interieur

Stalen balklamp van LED it beam in jouw interieur

LED it beam Steellight, een unieke balklamp van staal

Misschien heb je al eens eerder kennisgemaakt met onze unieke balklamp ‘Steellight’. De lamp is gemaakt van een blauwstalen balk, maar is ook leverbaar in RVS. De keuze is aan jou! De hanglamp met LED verlichting heeft een prachtige industriële uitstraling en past in veel verschillende interieurstijlen. Net als de Woodlight balklamp is de Steellight lamp volledig naar wens samen te stellen. Heb jij nog een plekje vrij in huis?!

  • De LED it beam Steellight wordt gemaakt van een blauwstalen balk.
  • De Steellight verveeld niet snel en geeft geweldig licht van warm tot wit.
  • De Steellight is verkrijgbaar in blauwstaal en rvs.
Steellight balklamp LED it beam Vierkant 2

Deze Steellight is gemaakt van een blauwstalen balk. De LED-lijn geeft hoogwaardig warm- en witlicht.

Voor zo’n mooie lamp maak je toch een plekje vrij in jouw interieur?

Het kopen van een lamp is voor veel mensen lastig. Lampen hangen vaak op ooghoogte en je kijkt er dus vaak tegenaan. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een lamp die niet snel verveeld én ook nog eens voldoende en mooi licht afgeeft. De LED it beam Steellight voldoet aan deze eisen! De lamp is uitgerust met een LED-lijn van hoge kwaliteit, die geweldige prestaties levert en heel lang meegaat.

Voor welke afwerking kies jij?

Zoals gezegd leveren we de stalen balklamp in blauwstaal en in rvs. Blauwstaal is antracietkleurig en heeft een ruigere uitstraling dan de rvs-variant. Je ziet duidelijk dat de lamp machinaal is geproduceerd en dat is juist ontzettend gaaf. De rvs-variant is wat strakker en staat bijvoorbeeld gaaf in een keuken met rvs-keukenblad. De beugels zijn tevens naar wens te selecteren. Net als bij de Woodlight balklamp kun je kiezen voor beugels van blauwstaal, gun metal, roestkleur en rvs. Ben je geïnteresseerd geraakt? Klik dan hier!

 

 

© Indusigns 2019