Welke afmeting kies jij voor jouw houten of stalen balklamp?

Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste afmeting voor de balklamp?

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze houten balklamp ‘Woodlight’ of stalen balklamp ‘Steellight’? Dan is het even belangrijk om na te gaan voor welke versie je het beste kunt kiezen. Waar ga je de balklamp toepassen? Boven het bureau, de eettafel of misschien in de keuken? Hoe lang is het object dat verlicht moet worden? Op het moment dat je er zelf niet helemaal uitkomt, kan het verstandig zijn om ons eerst even te contacten. We zijn altijd bereid om je van de nodige informatie te voorzien.

  • Wat is het te verlichten object? Dit is belangrijk bij de keuze voor de juiste afmeting van de balklamp.
  • In onze houten en stalen armaturen hebben we een zeer hoogwaardige LED-lijn toegepast.
  • Let bij de keuze voor de juist afmeting ook op het esthetische aspect.
  • Bij vragen mag je altijd ons contactformulier op de website invullen.

Wat is het lichtbereik van onze balklampen?

We hebben een zeer hoogwaardige LED-lijn toegepast in ons houten en stalen armatuur. We verzekeren je dan ook kwalitatief LED-licht én een hoog lichtbereik. Even voor jouw beeldvorming; heb je bijvoorbeeld een tafel van 2000mm tot 3000mm? Dan is onze 1500mm versie aan te raden. Wanneer de lamp op de juiste hoogte wordt opgehangen, zal de hele tafel op een prachtige manier worden verlicht.

Balklamp LED it Beam Lamp

Welke afmeting staat esthetisch het mooist in jouw interieur?

Niet alleen de functionaliteit van een lamp is belangrijk, maar ook het esthetische aspect is van belang. Een lamp moet ook mooi staan in de ruimte en qua afmeting passen bij het te verlichten object. Dit is puur een inschatting die je zelf goed kan maken. Probeer de lamp in te beelden in jouw interieur. Het is heel belangrijk om in ieder geval niet voor een te kleine lamp te gaan, omdat je dan de kans loopt om niet voldoende licht te hebben.

Heb je nog vragen of opmerking over de afmetingen van onze balklampen?

Mocht je nog vragen of opmerking hebben naar aanleiding van dit artikel, dan nodigen we je uit om ons contactformulier in te vullen op onze website. Op onze website is de handleiding te downloaden voor de installatie van de balklampen. Hier vind je al de nodige informatie, die wellicht al een aantal vragen van jou zullen beantwoorden.

© Indusigns 2019