LED it beam beugels

Welke beugels kies ik voor mijn balklamp?

Welke staalbewerking kies je voor de beugels van de balklamp?

Zoals je misschien al hebt opgemerkt, kun je kiezen voor vier verschillende staalbewerkingen voor de beugels van onze unieke balklampen. Zo kun je kiezen voor blauwstaal, gun metal, roest en rvs. Wanneer je een keuze uit deze beugels moet selecteren, is het verstandig om goed te kijken naar de rest van jouw interieur. Welke staalsoort sluit het beste aan bij de rest van jouw interieur? We zijn erg benieuwd naar jouw keuze en geven je ook graag advies, mocht je er zelf niet helemaal uitkomen.

Bekijk onze verschillende balklampen hier.

  • Laat de stalen beugels goed aansluiten bij de rest van je interieur.
  • De blauwstalen beugels zijn gemaakt van constructiestaal en hebben een industriĆ«le uitstraling
  • De gun metal beugels krijgen een speciale bewerking en hebben een verweerde look.
  • De roestige beugels worden gemaakt met behulp van een ijzerhoudende verf.
  • De rvs beugels zijn gemaakt van roestvrij staal.

Kies je voor blauwstalen beugels?

Een van de mogelijkheden is blauwstaal. Deze beugels hebben een blauwige uitstraling en zijn gemaakt van constructiestaal. Dit betekent dat de beugels een rauwe industriƫle look hebben. Erg gaaf en eigenlijk passen deze beugels bij iedere materiaalsoort. Het is de meeste basic variant van de beugels en staat prachtig boven bij iedere eettafel.

Rvs 1000 blauwstaal

Kies je voor gun metal beugels?

Gun metal is een ontzettend gave afwerking en heeft een ruige uitstraling. Het staal lijkt verweerd, wat de beugels een uniek karakter geeft. Deze bewerking geeft een mooi contrast. Het is een variant die door middel van een speciale behandeling ontstaat. Het is een veel gemaakte keuze, omdat iedere beugel een eigen unieke uitstraling heeft.

Rvs 1000 gun metal

Kies je voor roestige beugels?

De roestige beugels bewerken we met speciale roestverf, waar ijzerdeeltjes in zitten. Door een speciale ‘activator’ worden deze ijzerdeeltjes geactiveerd en oxideren ze, zodat er een roestige look ontstaat. Vervolgens lakken we de beugels af, zodat de beugels geen roest meer afgeven. Deze beugels vinden we zelf enorm gaaf!

Blauwstaal 1500 corten

Kies je voor rvs beugels?

De rvs beugels zijn de meest kostbare variant. Deze beugels hebben een zeer strakke uitstraling en passen het beste in de meest moderne en strakke interieurs. We schuren deze rvs beugels mooi op, zodat de beugels een mooie egale uitstraling krijgen. De beugels zijn gemaakt van roestvrij staal, dat de beugels een duurzaam karakter geeft. Heb je een modern en strak interieur? Dan zijn deze beugels de beste keuze!

Blauwstaal 1000 rvs

© Indusigns 2019